Thursday, January 15, 2009

Jawapan utk Manja nyer Tagged

Aku BaCa Tag KaK yaH Tapi mASa Tu maNa AdA laGi NaMA aKU....
ecehh manja awai2 maser aku posting aku dh letak nama ko daaaaa...thehhehe takper dimaafkn sbb terover-looked..

1. kenal masa form 3 gaks... dia kelas amanah cam aja.... tapi tak rapat sangat cos budak amanah mana bek ngan budak bestari uhuks....
huwahuwahuwaa..yer betoi..

2. memang best giler masa form 4 kekwat sangat dengan kak yah ni... wei kalau kite jupe satu midvalley dengar kiter gelaks....
form 4 & 5 mmg best glerr kan? kalo la bleh balik ke skolahh.. tsskk tskk tsskk

3. suker sangat menyembang especially ngan aja, aku ngan elly wah3x... meh tambah lagi mori, feena and eena...
kita kn ratu segala kebisingan manja.. org yg senyap pon kalo kene rekrut ngan geng kter gerenti riuh.. kekkekeke..

4. satu group ngan aku tuk add math nyer keje pagi2...... khoo choong quan nyer keje
yer sungguh mulia ati khoo choong quan ittew kn manja? ko ingat x betapa susah payah nyer dier mencarik satu skolah maser nazmi ilang balik umah sbb c***t tue?

5. paling tinggi dalam kelas aku masa tu... tuk gurlz la aku rasa... hehehhehe
yer..pehtu tiap kali bergambo aku asyik kene diri kt blakang kan?

6. memang kreatif sama ngan aja... suka buat benda-benda yang peliks.... aku ingat lagi kad masa form 4 ko ngan aja wat nak kasi kat saper ntah....
ye ke? thehhehe fahmi kottt...aku ngan aja kn skerr wt mender cenggitew so kalo x fahmi no-one kott..

7. aku sure sangat dia orang ni kesayangan kalthum... hehehhe.. peh mak ai...
aku lama x jumpa kalthum.. dedoloo aku penah ngajor tuisyen anak2 die qayyum & azraie..

8. sekarang ni makin cun and seksi wei....
ahaks!! mak x koser taww nyahh !!!

9. mak dia kenal bapak aku... hehehehhe citer lama kak yah....
alamakss ye ke? aisehh men aper cer tue? sumpah aku x tawww!!!!

10. kenangan ngan kak yah paling aku ingat gi USM tronoh ada org ngorat kak yah kan????
ye ke manja? saperrr?

ye r kak yah aku balas dah tag ko....
trimass muahhss mmuahhss!!

3 comments:

nizam_5282 said...

Seksi la sesangat????

eyswanie said...

kak yah ... si mazli tensi kat ko ker.... comment cam jeles jer aku kata ko seksi....

Sal Abdul Rahman said...

yer la yer la.. aku tau siapa diri ini..aku hanya lah insan biasa.. tapi aku punya bontot seksiiiiii...!!!!! ahahhahahahhahhahaha hambek ko mazli...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by YummyLolly.com