Wednesday, January 14, 2009

Jawapan utk Jaja nyer tagged

1) Sahabat rapat aku. Sekolah rendah sama2. Masa sekolah rendah dia Pengawas, sekolah menengah pun dia pengawas tapi lebih kepada mawas. Perghh!! baru aku sedar kawan aku ni giler koser :p Masa UPSR dia dpt 4A, aku dpt 3A, chiss!
hehehe..ini mmg x syakk lagik.. aku darjah 3 dah dapat jadi pengawas. Sebabnye? Pn Sharipah dh x leh tahan ngan molot aku yg terlampau bising. Memula die bagi aku jd Ketua Kelas dgn harapan aku leh senyap sket. Tp aperkn daya aku mmg gler koser & aku dh menyalahguna kn koser, aku amik ruler panjang cikgu kaler kuning tue pehtu aku katuk kuat2 ateh meja..tak cukup tue aku tulih namer org bising kt papan itam tp sore aku lagi kuat dr org lain..akhirnya die bg aku jd pengawas but mmg ternyata sia2 belaka segala usaha Pn Sharipah ittew sbb ader seperkara yg die x tau iaitu aku mmg dilahirkan ngan built-in speaker kt anak tekak!

2) Start rapat dengan dia dari Form 3 tak salah aku. Sebab nye duduk sebelah dia. Lepas tu dua dua kena sumpah ada pelesit dalam mulut.Dari Form 3 sampai Form 5 aku dok sebelah dia. Aku susah nak berhenti bercakap apetah lagi dia kan. Asal bapak aku dtg amek report kad jer mesti cikgu komplen aku banyak cakap dengan dia..
muahahhahaha..yer jgn x tau kami siap ader sapu tangan sorang satu kunun2 kewl la kan? kater gangster paradise skolah..tp aku xkan leh loopa kes kamu blender air jambu batu berperisa cabai pehtu siap suh aku raser!

3) Ade penyakit migrain
yer..masih ader..xleh wtper penyakit inherited dr arwah ayah aku..

4) Sangat suke beli barang online cadar, ubat ubatan dan juga kek fondant masa tunang aku dia jugak sponsor juga thru online. Trimas!
huawhuwahuwah.. kamu pon terpedaya jugak kan ja..online shopping nih mmg penyakit berjangkit & addicted!

5) Punyai tulisan tangan yang sangat kemas dan cantik. Pembersih orangnye..
hehehhe mekasih mekasih..pantang aku tue renjih2 ingat!

6) Tidak suka membazir dakwat pen dan buku sekolah. Oleh itu beliau jarang2 sekali buat homework kalo cikgu bagi, habis kuat pun manual potostat Ramanan punya Add Math
huahuahua kalo ramanan baca harus die bangga..aku still tak paham ngaper aku maleh bebenor nk wat karangan dedoloo..kamu pon sama ja.. tp kamu ghajin skett dr aku jek..

7) Sole distributor 'Nasik Lemak' opah sebelah rumah dia..Perghh gian siot!
yeahh opah rawkks!!

8) Pegi sekolah naik 'Bas Makcik'
yerr walaopon aku penah naik bas & van pak din maser skolah rendah..

9) Dictionary bergerak aku. Sangat pandai berbahasa Inggeris
errr.. ye ke? kekkekekkeke

10)Paling tak bleh lupa, pertandingan nyanyi boleh plak dia selamber nyanyi part aku. Ternganga aku di buat nya atas pentas tu..Hahaha..Tapi kata pro..Harus orang tak perasaan kan!!
ittew namer nyer over confident..maklum arr sesekali naik pentas..(aku kn giler koser!)

Ade banyak lagi...tapi kang pasal dia jer tak muat 1 webpage nak display kan..:p

Kebetulan pulak aku "ronda2" tengok baekkk punye cik Sal jawap tag Mazli mcm jawap soalan Biologi kertas 2..
bio ek? ko ingat dak kaliammal? thehehhehhhe~

3 comments:

eyswanie said...

weh kaliamal dah kat ner r sekrang last kali aku dengar kat MGS...huhuhuhuhuhu

» NAJA « said...

Sumpah sungguh aku tak ingat ade ke aku blend air jambu rasa cabey..Bior betul kamu...

Giler van pakdin tu mcm van mintak nyawa kan..

Kaliamal...Wakakakaka lembut betui dia tu kan..Sian kat dia..

Sal Abdul Rahman said...

kamu jgn wat2 lopa ja.. kamu gi blend jambu dalam blender yg mak kamu blend cabey! pehtu sampei skolah aku tnyer kamu bwk air ape? kamu ckp jambu pehtu kamu suh aku raser. bler aku minum jek trus pedas raser cabey!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by YummyLolly.com