Wednesday, April 18, 2012

Introducing my Deepavali baby ;)

Salam,

6 months passed by since last post aku kat sini kan..mmg ngam2 je entry tu dated 20 October, tup tup 26 October on Deepavali tu lepas bertarung menahan sakit sehari semalam, aku selamat melahirkan putera sulung intan payung pengarang jantung (nak tercabut jantung pon yer kadang-kadang) ;)

So today officially nak introduce my lil boy :- 

Muhammad Aidil Fahmi bin Muhamad Izuan
D/P.O.B      : 26 October 2011 @ 1913hrs, PPUKM Cheras
Birth weight : 3.71kg (Normal delivery, alhamdulillah)

First hour after birth

His first day of life ;)

Boy he is growing up so fast, Fahmi's turning 6 months next week! Cepatnya masa...Budak debab ni mula meniarap masa 4-5 bulan & now tengah asyik angkat2 bontot sambil melonjak ke depan. Hobi dia meragam & menangis kuat-kuat sampai dapat nickname "Debab Uwei" dari kakak2 & abang2 kat rumah nenek Imah babysitter dia..padan muka hah haaa ;p

Tengkiyu Cik Jaja bagi kita baju Elmo ni..baru muat nak pakai ;)






To Ami, Mama doakan Ami sentiasa sihat, aktif, ceria..jgn kuat meragam nanti mama sangkut kat kipas k ;)

Mama Ami & Ayah!

4 comments:

Iszuanie Ilias said...

i lap u too mama.... fahmi love u more hehehhehe

RZMs Mommy said...

6 bulan skali hapdate kompom nxt hapdate yelah besday Ami...tgk lah! hahahahaa...

Sal Abdul Rahman said...

kah kah kah keji sgt taw fitnah itu! wakakakakkakaa ;D

Sal Abdul Rahman said...

lap u too sateh ;-*
(betoi ke tak symbol aku ni?)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by YummyLolly.com