Tuesday, March 8, 2011

3 Hari Lagi Wedding Anniversary

Tahun lepas pada tarikh 12 Mac 2010, aku selamat dinikahkan dengan suami pujaan hati.

3 hari lagi kami akan menyambut ulangtahun perkahwinan yg pertama.

Hadiah yg aku dapat tahun ni amat bermakna. Alhamdulillah.

Semoga rumahtangga kami kekal bahagia, dirahmati Allah swt, diberkati, dilimpahi rezeki yg tak putus & dilindungi dari segala kesukaran di dunia & akhirat.

Amin.

Nota kaki : Ye, aku update blog 2 kali setahun ;)

12 comments:

one BABY-step at a time said...

Sal, tahniah !!! Eh, doc bg sal makan ubat ape? Bestnyer? Cube crita skit mcm mna boleh pregnant tu?

nizam_5282 said...

Like

harzharun said...

sal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tkinja2 aku baca komen ko!!...hapinya!!!..aku faham perasaan ko sbb kita kan bkongsi rasa yg sama!!..

Tahniah sal!..sukenya!..hehehe...

t sharing2 kisah preggy lak yea...tp aku pong malas update blog skang...nak invite ko fb lah!

haslina razali said...

TAHNIAH semoga u have many more happy annie wear sarisssss in the future .... may ALLAH bless both of u always and forever....amin

harzharun said...

xdpt pun cari ko kat fb..ko la invite aku..

Sal Abdul Rahman said...

Emy : thanks. nt sal jwb kat blog Emy ;)

Majelih : heheh ;p

Sis Lina : tima kasih kak, insyaAllah..amin

Harz : aku lagi tkejut harz, tak sangka rezeki heheh. neway, aku dh add ko kat fb. gi check cepat! ;p

ctnahda said...

Sal&Wan...Congratz to both of you.Hppy n glad hearing that great news...Doakan utk kami juga yg masih cuba TTC.Dah berapa minggu?

AiniQMY said...

Sal,
Congrats! Jaga diri ye..sile lah memanjekan diri selama 9 bulan ni. Jgn buat ape2 yg berat2. Jgn stress. Jgn tensen2. Jgn marah. Jauhkan diri dari org2 yg negatif dan situasi yg negatif ok. Byk2 bace pasal pregnancy. Kalau ade ape2 nak tanya email ye! Congrats again! Take care. Aini doakan selamat, sihat, sampai deliver. Insyaallah. Amin

Sal Abdul Rahman said...

CT : thank you. insyaallah sal doakan rezeki ct pulak lepas ni, insyaAllah..

Aini : thanks dear..InsyaAllah, amin. u too aini take care, semoga cepat sembuh & semoga Adam Qaiser membesar sebagai seorang anak yg soleh & dpt balas jasa mummy & daddy dia ;)

sykn said...

woweeee....aku kan..selalu jadi org plg lambat dpt tahu hal gegeng kapakianzz nieh.....im feel so Happpppyyyyy for you Yah.....alhamdulillah a'la kulli ni'mah!!..extra take care yer....;))..muah muah...=)

Sal Abdul Rahman said...

Cikin : kekeke mak tak btau kat GK sbb awei lagi..heheh neway, tengkiyu very much kikin. sape tau sok lusa kikin pulak ;p

sykn said...

;) insya allah...usaha tangga jaya...hehehe...;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by YummyLolly.com