Wednesday, December 2, 2009

Sesi test baju KEDUA

Bridal : Butik Pengantin & Salon Nasha

Alamat :
No 7, Jalan SCI 1/7,
Dataran Sunway, Sunway City Ipoh
31150 Ulu Kinta, Perak.
(berhadapan The Lost World of Tambun)

Majlis : Nikah & Sanding di Perak


PAKEJ SEROJA : RM 1,950

1 PELAMIN
2 PASANG SONGKET/LACE
(DUA YER TUAN2 & PUAN2 !! UTK UMAH LELAKI & PEREMPUAN)

2 X MEKAP
4 PASANG BAJU PERSALINAN
PINTU GERBANG
HIASAN BILIK TIDUR
GAUN & KOT (PERCUMA)
PAYUNG (PERCUMA)
SET AKSESORI
BUNGA TANGAN


Okeh sesi kedua nihs takde gamba..sbb baik wan or aku dua-dua lupa langsong nak amik gamba..boley? hahahahhaha..plus tak banyak choice utk kaler yg aku nak..sbb aku nak PUTIH+PINK but Kak Nana takde. Yang ada is KRIM+PINK. So aku ade test satu dress putih yg sgt cantik & abg det kata leh digabungkn dgn korset & riben pink utk dptkn effect PUTIH+PINK yg aku nak..

OR

Disbbkn dgn pakej nie aku dpt dua (2) pasang baju, which aku x perlukan..so aku leh dapat satu (1) baju BARU dgn hanya tmbah RM 200 shj! Waaaah sgt excited!! Incik tunang macam approve jek baju BARU! hak hak hak! So skang ni aku ngh pk kan design baju yg malatops utk bagi pada kak nana..and the nominees are :-


sangat2 heart yg ini!! sgt cute+sweet+malatops+vogue de vass!


fesyen ni sgt selamat utk org yg berpinggul j-lo (or je-bor) cam aku!

CREDIT
Gamba2 telah discan dari Majalah Pesona Pengantin keluaran Ogos 2009.
Busana : Butik Pengantin D'Pesona
No. 4-01, Jalan Padi Emas 4/1, Pusat Bandar Tampoi
81200, Johor Bahru.
Tel : 07-2375366 / 012-7965366

3 comments:

» NAJA « said...

santek dowhh baju 1st tu!

eyswanie said...

a'ah aku vote tuk baju 1st.....

Sal Abdul Rahman said...

yup! baju 1st tu peberet aku! aku suka sgt combination kaler putih+pink ittew!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by YummyLolly.com