Friday, July 30, 2010

Saya berjanji..

...akan update blog semula! Hah hah.

Eh tapi not today sebab sakit M ade lagi saki baki. Hari ni nak merapu je. Tiada yang interesting terjadi. Life's as usual, there are days full of happiness but sometimes there are unhappy moments. Thank God they don't stay around long.

Owh and hey! I'm not pregnant too..not yet ;) (in case u ever thought of asking) I made it clear because I don't like it when u ask. Thank you. I mean, it's freaking annoying right, this question? Really..Bila lagi, dah ade isi ke? Like getting pregnant is as easy as you discharge waste from your body? Now I know how sucks my BFF really felt about this before..

Bukan kami yang tak mau okeh..Dia belom bagi lagi so what am I supposed to do right? All I can do is wait..Dia tau bila masa yang sesuai. Kadang-kadang aku agak tertekan bila diajukan soalan tentang ni. Ye lah kawan yang naik pelamin tarikh lebih kurang aku pon wife nye dah berisi. Kiri, kanan, depan, belakang orang di sekeliling aku pregnant. Jadi kalau orang lain tambah tekanan aku dengan soalan ni aku makin stress ok! It's not like kami tak usaha lansung...we did all we could trust me! 

Mungkin korang semua boleh tolong doakan aku mane tau dalam bulan Ramadhan yang mulia ni aku mungkin tersangkut ke kan..daripada bagi aku stress..lebih afdhal. Aku boleh tenang lagi bila orang luar yang bertanya, tapi bila mertua aku sendiri yang tanya......................aku sedih ok ;(

Adat lah yer dulu belom kawen org tnya biler nak kawen? Dah kawen org akan tnya pulak bile nak beranak? Dah ade anak si kekwat akan tnya lagi bile nak tambah anak? Mak aih!

Husband aku sangat best! He's very supportive & tenang je. Guess that's all I need right? Wish me luck! ;)

Nota kaki : Woi cemane korang bunting pelamin haaa?? Giler expert ;p

5 comments:

» NAJA « said...

Sabor dan terus sabo
Aku penah rasa walau 2 3 bulan tapi hazab sangat..

Usaha, amalkan gaya hidup pemakanan dan aktiviti yang sihat dan bangun semayang tengah malam esp bulan puasa. It's worth babeh!

nizam_5282 said...

Cool.... Tenang tenang saja... Curi Aiza punya trademark...

sykn said...

hai sal...dont worry darl....enjoy dulu your life as husband and wife..served the best as wife sementara berdua nie...nanti akan tiba masanya bertiga...insya allah, rezeqi tak kemana...:)

eyswanie said...

well xper yah kami sure doakan ko n wan selalu.... insyaALLAH rezeki bulan ramadhan cam jaja... ahaks jaja still remember huh???? hehehhehe apa pon aku doakan ko tau bahagia dunia akhirat.....

Sal Abdul Rahman said...

thanks korang ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Template by YummyLolly.com